So-ro vuggen

mandag, februar 28, 2011

I følge vitenskapelige teorier om hjernens tolkning av sansestimuli, er forlengs vugging den mest behagelige og beroligende bevegelsen for barnet. So-ro vuggen er vuggen som vugger forlengs!


Ane Lilian Tveit kom til finalen i Skaperen på TV2 med sin so-ro vugge, og i 2010 fikk vuggen Merket for god design av Norsk Designråd.


Vuggen egner seg både til bruk om natten på soverommet, og i stuen på dagtid. Barnet kan bruke vuggen, på lik linje med andre vugger, fra det er nyfødt til det begynner å krabbe eller reise seg. Normalt 0-6 mnd. Madrass med trekk i 100% bomull er inkludert.Vuggen kan også snus, slik at barnet kan ligge på magen og trene nakken, samtidig som det har utsikt.
Vuggen vil ikke gå rundt uten at man løfter den ene enden opp. En voksen mann kan stå i vuggen uten at den velter. Vuggen veier 21 kg. Den vugger rolig, stabilt med liten kraft. Den er 110 cm lang, 65 cm høy og 46 cm bred. Kjernen i vuggen er laget i kryssfiner bjerk, mens overflaten fineres i valnøtt eller lamineres hvit. Vuggen kommer også i tvilling versjon :)


I slutten av denne måneden skal vi ha en happening på Futura, med blant annet den driftige damen bak denne vuggen, Ane Lilian Tveit. Følg med, følg med!***
You Might Also Like

0 kommentarer