torsdag, juli 21, 2011

Vi trenger flere medarbeidere!
- Vil du jobbe i Futura Classics?

Futura Classics AS består av to butikker i Oslo, og selger brukte og nye designklassikere for fremtiden. Vi har fokus på at godt design lønner seg i det lange løp, så vel for miljøet som for lommeboken. Navnet Futura Classics gjenspeiler kvaliteten og dermed tidløsheten i produksjoner som er utarbeidet med dyp innsikt og grundig fagkunnskap.
- Med andre ord: God design varer evig!

Futura søker en engasjert og lidenskapelig webdesigner til vår butikk på Grünerløkka i Oslo.
Arbeidsoppgaver vil innebære oppdateringer og utvikling av våre nettsider og digitale annonser, samt visuelt profileringsarbeid i våre butikklokaler.
I tillegg forventes interesse for design og gamle designklassikere.
Stillingen vil også innebære kundekonsultering i butikkens åpningstider og ekspedering.

Vi er opptatt av at den rette personen har et genuint ønske å jobbe med det Futura står for, og således har mange ideer og bidrag til videreutvikling av vårt lille univers. Vi ønsker å være en butikk ulik alle andre man finner på kjøpesentre og ellers i Norge.

Web-designere og grafiske designere oppfordres til å søke, men erfaring, kunnskap og interesse vil også bli vektlagt.

Stillingen innebærer arbeid 3-5 dager pr. uke. Lønn etter avtale.
Søknadsfrist 10. august 2011


Lørdagshjelp og ekstravakt?

Futura har to ledige stillinger som kundekonsulent og butikkmedarbeider på lørdager. Det vil også bli mulighet for ekstravakter i ukedager og på kveldstid.Fet
Søkeren må ha god ordenssans og tåle høyt arbeidstempo. Det er viktig med mye kunnskap og genuin interesse for gamle design-lamper. Erfaring med Web-design er en stor fordel.

Lønn: etter avtale!


Send søknad til:

You Might Also Like

0 kommentarer