Brita Sweden - kampanjetilbud under Løkka-dagene

torsdag, april 28, 2016


KAN IKKE DU KOMME TIL LØKKA? - DA KOMMER LØKKA TIL DEG!Denne helgen (29.04 - 01.05) sparkes årets første Løkka-dager igang, og i den forbindelse starter vi en stor kampanje med 15% avslag på alle plastmattene fra Brita Sweden. Den svenske familie-bedriften har i en årrekke designet og produsert matter og ryer av høy kvalitet. Tilbudet gjelder i butikken på Løkka og i vår avdeling på Garasjetorget på Karljohansvern (Horten) - i tillegg til nettbutikk.
De vendbare plastmattene produseres i Borås etter tradisjonell svensk veveteknikk av resirkulert plast. De er for oss i Norge veldig kortreist, og dermed svært miljøvennlig. Materialet er mykt og holdbart og mattene passer inn i ethvert rom i huset, også det viktige uterommet. og ligger godt på gulvet.  De kommer i 13 stilfulle, tidløse designmønstre med lekne fargekombinasjoner.
Dette er matter du får glede av - år etter år!


Litt langt å dra til Grünerløkka for å handle?
Ikke fortvil - nettbutikken vår er full av gode tilbud på Brita Sweden-matter.

De vinylbelagte plastmattene er laget av resirkulert materiale, og tåler håndvask i maskin og utendørs bruk. Perfekt til oppfriskning av uterommet! 

Hvilket mønster er din favoritt? :)
Se hele kolleksjonen og gjør et godt kjøp nå - i vår nettbutikk!


OM BRITA SWEDEN

Brita Sweden er en liten familiebedrift som drives av mor og to døtre, og holder til i Stockholm.
De produserer egne design etter gamle svenske tradisjoner, i alt ifra plastmatter i resirkulert plast, ullpledd, sengetøy og nå også gulvtepper i ull og hamp. Det som kjennetegner deres design er fargerike, lekne produkter fulle av tradisjoner og i super kvalitet.

Her er en liten smakebit på resten av kolleksjonen fra Brita Sweden.
De herligste varme ullpleddene er laget av 100% New Zealand-ull, og gir deg den beste følelsen en kjølig sommerkveld eller kald høstdag. Hamp- og ulteppene veves for hånd i India av et veveri som er medlem av organisasjonen Care & Fair.

You Might Also Like

0 kommentarer