In Between fra &Tradition - klassisk håndverk møter industriell estetikk

onsdag, september 07, 2016


IN BETWEEN er en møbelserie i eik, designet Sami Kallio for &Tradition.

Det startet med stolen SK1. En lett, sterk og detaljrik stol der samspillet mellom positivt og negativt rom står sentralt i designet. Det samme gjør Kallio´s ekspertise i tradisjonelt trehåndverk. Stolryggen og armlenene gir støtte, samtidig som rommet mellom dem er med på å skape den karakteristiske formen.

Rene linjer, med fokus på detaljer. In Between SK1 er uten tvil en moderne klassiker!
Vi har nå kampanje på SK1! Se mer i nettbutikken her...

For ytterligere komfort og mykhet, ble senere SK2 lansert, dette er en polstret variant av den samme stolen:
Vi har nå kampanje på SK2! Se mer i nettbutikken her...
SK2 kommer polstret. Dette tilfører varme til designet, samt utvidet sitte-komfort.

Men hva er vel en spisestol uten lekkert spisebord å samles rundt? In Between SK5 er den perfekte partneren til disse stolene. Bordets slanke silhuett og rene design gjør at det passer inn i de fleste miljøer, uten å ta opp for mye plass.

Bordet kommer i to størrelser, 90cm x 200cm (SK5) og 100cm x 250cm (SK6)

Vi har nå kampanje på SK5 & SK6! Se mer i nettbutikken her...

SAMI KALLIO ble født i Finland, men vokste opp i Sverige. Det var her han perfeksjonerte sine ferdigheter innenfor tradisjonelt trehåndverk, som tredreiing og kompresjonsstøping.


Den prisbelønte designeren har for tiden basen sin i Gøteborg, hvor han lager møbler og interiører som oversetter klassiske former til moderne uttrykk - ofte med en industriell estetikk. Både menneske og maskin spiller en rolle i Kallio´s kreasjoner, da han gjerne mixer industriell produksjon med teknikker fra klassisk håndverk. Resultatet er en forfriskende balanse mellom fortid og nåtid.

Vi har nå kampanje på IN BETWEEN-serien! Se mer i nettbutikken her...

&TRADITION ble etablert som dansk designfirma i 2010, og baserer sin produksjon på følgende base av nordisk designtradisjon:

Håndverk møter kunst. Funksjon møter form. Materialer møter potensialer. 

&Tradition har som mål å videreføre disse verdiene i moderne design, og baserer seg på naturlige materialer som gir varige, holdbare design. Deres unike bibliotek av møbler og belysning strekker seg fra 1930-årene helt frem til idag, og inkluderer mange internasjonalt anerkjente designere.

You Might Also Like

0 kommentarer