Back to business - inspirasjon til arbeidsplassen

tirsdag, august 15, 2017Hverdagen kryper nå innpå de fleste av oss, og dagene fylles igjen av studier eller jobb. En god arbeidsstasjon er nødvendig for konsentrert arbeid, hvor sittekomfort, orden og riktig belysning er helt avgjørende. Vi har valgt ut noen favoritter som vi gjerne vil presentere for deg. Håper du blir inspirert! 


About A Chair fra HAY er en allsidig klassiker. Velg mellom en nydelig fargepalett på skallet eller uendelige med tekstilvalg. Understellet kan du få i flere ulike valg, med og uten hjul også med gasslift.


Journal desk, Form Chair, Circus puff i velur. Alt fra Normann Copenhagens herlige univers.


String System er et svært fleksibelt hyllesystem, med så mange muligheter. String passer om du har liten eller mye plass, og i de fleste rom. Vi hjelper deg gjerne med å tegne opp en løsning som passer nettopp ditt behov.


Buddy er den lille hjelperen alle trenger!
Denne smarte skrivebordslampen hjelper deg å holde orden på skrivebordet,
 foten har en liten beholder - perfekt til penner, viskelær eller annet.


Soft Edge og Copenhagen desk fra Hay, et stilrent, enkelt og holdbart valg.


Neu 10 chair fra HAY har svikt i ryggen og svært god sittekomfort, både i polstert og upolstret versjon. Her finnes også massevis av farge og tekstilvalg.


Greta Grossmans fantastiske 62Desk er en drøm av et skrivebord. I Gubis univers passer den perfekt inn. Gubis sortiment er nesten som balsam for øynene, med en vakker blanding av designklassikere og nyere design.


Andreas Bergsaker har formgitt Focus bordlampen fra Muuto. Focus er en liten og nett lampe med et nordisk uttrykk. Det finnes plass til å legge fra seg små objekter på fotflaten, disse blir belyst og blir dermed mer synlige. Perfekt for de små tingene du helst vil finne raskt frem til.


70/70 bord fra Muuto omgitt av herlig friske grønne toner. Bordet fungerer like godt som kjøkken-, og spisebord som skrivebord.


Palette desk, Bellevue lampen og Catch Chair utgjør sammen en eksklusiv arbeidsstasjon med et sofistikert uttrykk, alt fra &Tradition er lett å like.


Vi tilbyr en rekke kontorstoler, skrivebord og arbeidslamper, og hjelper deg gjerne med utforming. Book tid med våre interiørarkitekter, eller ta en titt innom oss for en prat :)
God arbeidslyst!


You Might Also Like

0 kommentarer