Høstens store lampekampanjer!

torsdag, oktober 12, 2017


Denne sesongen byr på flere spennende lampekampanjer. Skal du handle belysning i høst bør du få med deg disse tilbudene! 
---------------------
FLOWERPOT nå KUN 1.299,-
Vår evige lampefavoritt som vi aldri blir lei - Flowerpot VP1 - får du nå til kun 1.299,- Normal pris: 1.795,- Velg mellom 10 herlige farger.


 Verner Panton designet lampen i 1968 sterkt inspirert av datidens Flower-Power bevegelse, men formen er også et hint til månelandingen samme år, da den lille skålen under representerer månen og den store øverst er jordkloden. På denne måten har denne designklassikeren av en lampe rett og slett blitt et bilde på vår moderne historie, og det er litt av en bragd!


 Flowerpot egner seg godt over kjøkkenbenk, kjøkkenbord, i entreen, hengende lavt ved siden av sengen, over en skjenk eller kommode, på barnerommet - egentlig over alt. 
Kampanjen varer frem til 15.desember, og du finner lampene her.


JWDA nå KUN 1.299,-
Bestselgeren fra Menu - JWDA bordlampen i betong er på kampanje ut oktober til kun 1.299,- Normalpris 1.599,- 


Plasser JWDA i stua, på soverommet, på kontoret eller i den mørke kroken i entreen. Lampen har en dimmerbryter i messing, og skjerm i opalglass.  Den gir rikelig med generelt lys, eller mykere stemningsbelysning når du ønsker det :)


 Hele Birdy serien på 10% ut oktober!
Birger Dahls klassiker fra 1952, ble heldigvis relansert av Northern Lighting i 2013. Serien består av to ulike vegglamper samt bord- og gulvlampe i nå 5 ulike utgaver. Alle disse er redusert med 10% hele oktober måned.


 Birdy er en perfekt lampe for lese- og arbeidslys. En stødig hjelper ved sofaen eller godstolen, ved sengen eller på skrivebordet. Elegant og tidløs, og noe så sjeldent som en norsk lampeklassiker. All ære til Northern Lighting som har gitt Birger Dahl den oppmerksomheten han fortjener!

Som de fargeglade fargeforkjemperne vi er - er vi spesielt begeistret for Marsala fargen som du kun får på bordmodellen. Den er helt nydelig, og lar seg lett kombinere med så mange andre farger.


Velkommen innom vår butikk på Olaf Ryes Plass på Grünerløkka eller på Karljohansvern i Horten.
Passer det ikke i åpningstidene våre, har vi alltid nettbutikken åpen for deg :)


You Might Also Like

0 kommentarer