Tidløse høstnyheter fra &Tradition - i butikken nå!

tirsdag, september 18, 2018


Butikken fylles opp av 
høstnyheter, og &Tradition har virkelig mange perler å by på denne sesongen. Både relansering av eldre klassikere, og nye produkter.


Little Petra er en av arkitekt Viggo Boesens få design, opprinnelig ble det kun produsert omtrent 30 eksemplarer av denne stolen, og Little Petra har derfor vært et ettertraktet auksjonsobjekt. Nå er den relansert, og vi elsker den! Kom innom for en prøvesitt - den er helt fantastisk.Copenhagen serien har vokst med flere modeller. Denne vakre bordlampen gir et nydelig lys som må oppleves, og den dimmes vakkert ned til varmt og hyggelig lys.Leter du etter en taklampe som både er dekorativ, og gir et fint generelt lys, er Blown kanskje den du trenger :)


Tidløse og klassiske Flowerpot produseres nå igjen i stor størrelse! 


Bordversjonen av de populære Formakami rislampene lyser opp mørke kroker nå i høstsesongen.


Pavillion chair av Anderssen & Voll vant Bo Bedres designpris nå i høst, i kategorien årets møbel. Nå fåes den også som lounge modell, med og uten setepolstring. Vi spår en fremtidig klassiker!

Velkommen innom oss for en titt! Minner om at du kan booke 1 gratis konsultasjon i vår butikk med en av våre interiørarkitekter. Vi hjelper deg gjerne :)


You Might Also Like

0 kommentarer