Reisebrev fra Stockholmsmessen - vårnyheter!

fredag, februar 08, 2019


Vi har besøkt den årlige møbelmessen i Stockholm, og er tilbake i Oslo med store forventninger til de mange fine nyhetene som kommer denne våren! String Systemet fåes nå i en nydelig beige farge, som passer så veldig fint til de dempede fargene mange har i sine hjem nå. I tillegg kan du nå også velge String til hagen. Hyller i galvanisert stål gir en helt ny mulighet til uterommet!


Spennende uterom blir det også med de nye utemøblene fra Muuto. Superfint bord og benk i to størrelser, og fire farger i pulverlakkert stål.
&Tradition er en leverandør vi bare blir mer og mer begeistret for med årene. Ny og eldre design med et sofistikert og tidløst uttrykk. Loafer sofaen er elegant og glamorøs, og en drøm av en sofa!


I løpet av våren venter vi inn nyproduksjonen av P376 lampen av Kastholm og Fabricius fra 1963. Lampen fåes i matt hvit eller aluminium i to størrelser.


Northern lanserer mange fine nyheter denne sesongen og flere utvidelser av tidligere produkter. Den norske produsenten vokser seg  stadig større og bedre!

Husk morsdag på søndag! Velkommen innom oss for en hyggelig handel - vi hjelper deg med belysning, møblering og gaver :)

You Might Also Like

0 kommentarer