Tid for uterom / nyheter fra Milano

fredag, mai 03, 2019


Nå tar vi uterommet i bruk, og ønsker å omgi oss med planter og blomster både ute og inne. Ta en titt på utemøblene i nettbutikken vår her, men husk også utebelysningen!  Et lyspunkt ute på balkongen eller terrassen gir en lun og hyggelig stemning, og muligheter for mange lange utekvelder i sommer :) Ta en titt på de små portable og oppladbare lampene du kan velge mellom under her.

Bicoca
Follow Me
PC Portable


Plastmattene fra Brita Sweden veves i Borås, og fåes i mange mønstre, farger og størrelser og er like fine både ute og inne. En fantastisk spennende nyhet er PET mattene laget av resirkulerte plastflasker, som føles like mykt som ull!
Teppene finner du her




Vi har mange potter og vaser i butikken, til både ute- og innebruk. Oasis er selvannende og i hele mai er disse på 20% - perfekt eller hva? 
Blomsterpotter finner du her 


Glimt fra Milanomessen
I april besøkte vi den årlige Salone del Mobile i Milano, og fant mange spennende møbel- og belysningsnyheter. Disse ligger ikke i nettbutikken vår enda, men vi vil gjerne vise dere noen glimt av hva dere kan glede dere til. 


Muuto presenterte Oslo Side chair av Anderssen & Voll. En helpolstret spisestol med høy sittekomfort. Denne tror vi mange vil ønske seg, og den er leveringsklar allerede nå! Den fantastiske lenestolen av samme opphav, må vi nok dessverre vente litt lengre på, men den som venter på noe godt osv..


Elefy fra &Tradition

Elefy av Jaime Hayon er en skallstol med mange muligheter og varianter. Velg mellom understell i metall eller tre, og med sete upolstret eller polstret.




Hvidt & Målgaard til &Tradition
&Tradition presenterte også fantastiske nyproduksjoner av nydelige klassikere fra Hvidt & Mølgaard! Vi er vilt begeistra for hele kolleksjonen, og ser frem til de blir leveringsklare sannsynligvis neste år. 



Kom innom oss for en hyggelig handel! Ta trikken til Schous Plass, eller bilen til parkeringsplassen rett utenfor døra vår i hjertet av Grünerløkka. Bor du nærmere Vestfold tar Jarle godt i mot deg i butikken i Horten på Karljohansvern
Vi sees :)


You Might Also Like

0 kommentarer