TS table fra Gubi setter standarden på salongbord

mandag, september 22, 2014


Den dansk-italienske designduoen GamFratesi har formgitt en fantastisk salongbord serie. Vi er overbegeistret og gleder oss til TS table kommer til butikken!
Bordene ble formgitt i forbindelse med reåpningen av "The Standard" i 2013, en art-deco restaurant ved Nyhavn i København. GamFratesi uttrykker møtet mellom italiensk og dansk design. Det rene og enkle tilføres ofte en tyngde og kombineres med ønske om at produktene skal fortelle en historie. Kontraster er ofte nøkkelen til deres inspirasjon, og de har en skandinavisk tilnærming til håndverket og funksjonaliteten.
I TS tables har designerne hentet inspirasjon fra 1930 talls arkitektur og by
historie og klassiske detaljer. Med bordflate i marmor har bordene fått et tidløst uttrykk samtidig som understellet har et tøft og grafisk preg. Dette er virkelig sofabord man kan ha i generasjoner, både med tanke på det tidløse uttrykket og holdbarheten i materialene.

Bordene kommer i tre størrelser og i tre forskjellige marmortyper ; Bianco Carrara, Nero Marquina, Marrone Emperador, Verde Guatemala. Understellet er i sort stål.

Small har en diameter på 40 cm og en høyde på 51 cm
Medium har en diameter på 55cm og en høyde på 41 cm
Large har en diameter på 80cm og en høyde på 35 cm


Bordene produseres av Gubi, og vi venter noen utstillingsbord til butikken på Grünerløkka innen kort tid :)

Psst: stikk innom instagram og bli med på vår giveaway da vel!!! 
God mandag:)


***You Might Also Like

0 kommentarer