Inspirasjon Rom-for-rom: GANG

lørdag, juli 09, 2016
Vi får ofte spørsmål av våre kunder når det kommer til beslyning i gang og ser at det kanskje kan være et av de rommene i hjemmet som  kommer litt sist på listen når man innreder. Vi begynner derfor vår nye bloggserie "rom for rom" med nettopp dette.  Gangen er det første man møter, så la gangen gjenspeile resten av huset. Vær kreativ og lek med morsomme mønstre på vegg eller gulv og fargerike praktiske løsninger.

Som oftest er gangen et av de mindre rommene i et hjem, så det er viktig å utnytte veggplassen, fra tak til gulv. Skohylle, knagger og oppbevaring er essensielt, men det behøver ikke å være kjedelig. Dots-knagger fra Muuto kommer i mange farger og kan gi et lekent inntrykk og passer perfekt som gjestekangger. Stacked hyllesystem kan brukes som skohylle og med Restore-kurver kan man gjemme bort både skjerf og hansker. Speil er en annen selvfølgelighet, ikke bare til praktisk bruk men det er også med på å gi en romsligere romfølelse og kan være et dekorativt smykke på veggen. En liten puff eller sittebenk med oppbevaring er også praktisk.


Gangen ofte smal  eller trangt er riktig belysning superviktig. Hovedregelen for alle rom er en god allmennlyskilde, så i gangen burde taklampen nettopp dekke dette. Sinker fra Hay, Buzz fra Ateljé Lyktan og nyheten Passpartout fra &tradition (kommer i september!) er supre alternativer. De kommer alle med LED-lyskilder som er varige og besparende. Hvis man har plass kan man gjerne også supplementere med litt stemningsbelysning som en bord- eller vegglampe.

Vi hjelper deg så gjerne med praktiske løsninger til din gang. Ta med en plantegning eller bilde og kom innom butikken - velkommen!

You Might Also Like

0 kommentarer