Morsdag & Valentine

mandag, februar 06, 2017

Unn deg selv eller en du er glad i
noe fint i februarNoen av årets hyggeligste merkedager nærmer seg!
Både morsdag og Valentiner-dagen var opprinnelig amerikanske tradisjoner, som begge har blitt adoptert i andre deler av verden. Valentines Day er 14. februar hvert år, mens morsdagen markeres litt forskjellig verden over. I Norge feirer vi morsdag andre søndag i feburar. I år er dette søndag 12. februar.

En klassiker er tilbake! Grete Prytz Kittelsen´s ikoniske stripeboller er relansert.
Kommer i 4 farger og 5 ulike størrelser. Se i nettbutikken...

Vinteren i år har ikke vært den kaldeste - likevel, en rolig stund under pleddet med en kopp te er aldri å forakte. Familiebedriften Brita Sweden leverer ullpledd av høyeste kvalitet.


Tykt, deilig og varmt pledd i 100% New Zealand ull. Produseres av familiebedriften Brita Sweden. Kommer i en rekke flotte, grafiske mønstre og forskjellige farger. Se fler varianter i nettbutikken...

Ta turen innom vår nettbutikk, eller en av våre to avdelinger - vi har gavene til de som betyr mest for deg <3 Hva med en av disse flotte vasene?

Venstre: Colour Vase fra Hay // Høyre: Silent Vase fra Muuto


Stearinlys setter stemningen i kalde februar - vi har flere fine & fiffige varianter i vårt sortiment. Moment fra HAY er vist nederst i bildet under, og er utstyrt med en smart mekanisme som slukker stearinlyset når det har brent ned. Noe for mor? 


Vi vet at det kan være vanskelig å velge riktig gave - derfor har vi samlet våre beste morsdag- og valentines- gavetips i en egen kategori i nettbutikken. Lykke til med jakten <3

Se våre beste gavetips i nettbutikken...You Might Also Like

0 kommentarer