Små bedrifters fredag - VINN belysning for kr 3.000,-

søndag, november 19, 2017For et levende bymiljø og lokalsamfunn trenger vi små, unike butikker. Å handle lokalt er ikke bare hyggelig og praktisk, det er også det mest miljøvennlige alternativet. 
Som en liten gest til våre kunder som støtter opp om dette, gir vi bort valgfri belysning til en verdi av kr 3.000,- til en heldig vinner!
Det tror vi kan komme godt med i denne mørkeste tiden av året.
Alle som handler i vår butikk på Grünerløkka, på Karljohansvern eller i nettbutikken i løpet av fredag 24.november er med i trekningen :)


Vi kommuniserer veldig gjerne med våre kunder gjennom nettbutikk, sosiale medier og mail. Men det er de daglige samtalene og møtene vi har med dere fysisk i butikken vi brenner for. Jobber man i butikk vet man aldri hvem som kommer inn døra, og hva et nytt bekjentskap vil bringe. Derfor har vi et sammensatt team av ansatte med høy faglig kompetanse, som kan gi deg den beste veiledningen, ut ifra dine behov og ønsker. 
Vi får følge trofaste kunder fra bolig til bolig igjennom ulike stadier i livet. Vi får hjelpe, veilede og lytte til dere. Det gir oss en følelse av at det vi fyller dagene med, kanskje kan bety noe også for andre. 
Våre møter med dere som kunder gjør vår hverdag innholdsrik :)


Støtt lokalt - bidra globalt!
Det nærmer seg jul, og mens man planlegger gaveinnkjøp til de man er glad i, flytter tankene seg fort fra lokalt til globalt. I dag lever 1,3 milliarder mennesker uten tilgang til elektrisitet. Det er et vannvittig høyt tall. Lys er enormt viktig, det gir trygghet og muligheter.

I Futura ønsker vi å være bevisste på miljøet og de utfordringer vår verden står ovenfor i dag. Vi vil derfor rette fokuset mot å gi noen som trenger det, en lysere verden. 
Takket være alle dere kunder kan vi sammen bidra til at noen andre også får lys i sin hverdag.
Som første del i dette har vi kjøpt en solcellelampe og strøm igjennom Kirkens Nødhjelps nettbutikk.
Lampen bidrar til deres arbeid med å gi folk tilgang til elektrisitet, og strømmen gir ren energi til en helseklinikk, vannpumpe eller kvinnebedrift. Strøm, lampen og andre gaver finner dere i Kirkens Nødhjelps nettbutikk her.
Sammen gir vi lysere utsikter!

Foto: Greg Rødland Buick/Kirkens Nødhjelp

Foto: Taral Jansen/K8

Vi gleder oss til denne hyggelige førjulstiden, og ønsker dere alle lyse dager i den mørkeste tiden av året!
Velkommen innom oss på Grünerløkka og Karljohansvern eller i vår nettbutikk :)

You Might Also Like

0 kommentarer