Løkkadager i strålende sol til helgen - VINN LAMPE!

onsdag, mai 02, 2018


Velkommen til de første Løkkadager noensinne!
5. og 6. mai viser Grünerløkka frem sin beste side, og inviterer til de aller første Løkkadager. Alle som kommer innom og handler denne helgen, er med i trekningen av utelampen Follow me fra Marset. Handler du for over 2.000,- hos oss disse dagene, får du 10% tilbake på et gavekort fra oss :)
Vi gleder oss til å feire våren med deg!


Follow Me er oppladbar og tåler utebruk, perfekt for sommerkveldene på balkongen, terassen eller ute i parken. Lampen har en tretrinns dimmer, og den innebygde LED lyskilden er selvfølgelig utskiftsbar. Av miljøhensyn forhandler vi ingen lamper med innebygd LED, som det ikke er mulig å skifte ut! Vi trekker en heldig vinner mandag 7.mai :)


Løkkadagene er et samarbeidsarrangement mellom Grünerløkka kultur- og næringsforening, Bydel Grünerløkka, private og offentlige aktører. Ta turen denne helgen og opplev mangfoldet av butikker, gallerier, cafeer og spisesteder - hele veien fra Øvrefoss og ned til Eventyrbrua.
Fullt program for helgen finner du her.


Pynt opp med grønne planter innendørs! Vi har mange fine potter i ulike størrelser - finn din favoritt :)Åpningstider butikk Grünerløkka // Oslo
man / tirs / ons / fre: 10-18
torsdag: 10-19
lørdag: 10-17
søndag: 13-17

You Might Also Like

0 kommentarer