Vintage påfyll, Dokka tilbud og FRAKTFRITT i nettbutikken i hele sommer :)

fredag, juli 06, 2018


Sommervarer i butikken!
Nå er sommeren godt i gang, og vi håper du nyter de varme og lyse dagene :) Trenger du hagemøbler har vi Palissade møbler fra HAY på lager, kontakt oss gjerne for informasjon om vareutvalget. Dette er solide, vakre og varige møbler.


Orla Kiely sprer alltid glede med produkter fulle av fargerike og herlige prints. Uterservise i bambus er perfekt i sommer, og blomsterpottene finnes i mange ulike mønstre og størrelser.


Vi er trofaste til familiebedriften Brita Sweden som produserer tepper og pledd perfekt for uterommet :) Se utvalget i nettbutikken, eller stikk innom butikken på Grünerløkka eller Karljohansvern i Horten.


I butikken på Grünerløkka har vi fått inn et lite parti med etterlengtet vintagevarer. Alle i svært god stand med veldig fine sommerpriser :)Originale hvite PH5 lamper til ekstra fine priser. Astronautvasen er vi dessverre tom for akkurat nå, men den ventes inn igjen i august/september.


I hele juli er det 20% på de klassiske Dokka lampene av Birger Dahl. Disse er perfekt over kjøkkenbenken! Heng de også gjerne ved siden av sofaen eller over en kommode/skjenk. Dokka blir du aldri lei, det lover vi


Vi holder åpent hele sommeren gjennom, og i nettbutikken får du frifrakt helt frem til 15.august ved bestilling over 1.500,- og innenfor postens mål og vekt om norgespakke. Uansett hvor du er eller hva du gjør, så håper vi du koser deg :) 
Futuristene ønsker deg god sommer!


You Might Also Like

3 kommentarer

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Hvor er HAY stolen helt fint! Jeg har nettopp flyttet til Norge og må sette opp leiligheten min, ha anbefalinger for steder å kjøpe sofaer som minner dem her https://brahjem.com/hay-sofa/

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :)
   Vi forhandler mange ulike sofaer, blant annet MAgs sofaen fra HAY som du har linket til. Send os en epost på post@futuraclassics.no, så hjelper vi deg gjerne :)
   Ha en fin dag videre!
   Mvh Helene

   Slett