STOR SOFAKAMPANJE FRA HAY // VINN LAMPE I VINTERFERIEN

fredag, februar 15, 2019


Dette har vi gledet oss masse til å dele med dere!
Fra 15.februar til 31.mars har vi i samarbeid med HAY, kampanje på utvalgte sofaer fra HAY. Velg mellom klassikeren Mags, den sofistikerte Hackney eller den helt nye og vakre Silhouette! Du finner alle modeller på kampanjen i nettbutikken her, og vi har Silhouette og Mags utstilt i butikken på Grünerløkka for en prøvesitt :) Velkommen innom!


Silhouette er en moderne sofa med stramme linjer og en nydelig buet rygg, designet av GamFratesi for HAY.  Med rik setedybde er sofaen svært komfortabel, men de smale armlenene og det nette understellet gir sofaen et lett og luftig uttrykk.





Elegante Hackney sofa er spesielt designet for god komfort og enkel transport. Det tidløse designet gir en perfekt balanse mellom det moderne og tradisjonelle. Velg mellom 2 størrelser og fire farger i nydelig velur.


Pusser du opp i vinterferien? Husk at våre interiørarkitekter kan hjelpe deg med tips og råd om belysning og møblering! Handler du for over 1.500,- hos oss i uke 8 kan du vinne en valgfri Bloom pendel fra Warm Nordic :) 


Bloom er superfin over kjøkken- og spisebord, over en skjenk eller kanskje i hjørnet av stua? Velg mellom hvit, sort og stripete.
Se Bloom her 

Velkommen innom oss i vinterferien, vi håper vi ser deg :)

Åpningstider Grünerløkka:
man-fre: 10-18
torsdag: 10-19
lørdag: 10-17
søndag: 13-17

Åpningstider Karljohansvern:
onsdag-lørdag: 12-15
torsdag: 12-19

Vi sees!


You Might Also Like

0 kommentarer