Velkommen til event på Løkkadager 11. og 12. mai

tirsdag, mai 07, 2019

Velkommen til Løkkadager til helgen!
11. og 12. mai er det på Grünerløkka det skjer! Løkkadagene byr på blant annet på matboder, bakgårdsmarked, barnedisko, natursti og sykkelverksted, og i butikkene yrer det av eventer. Vi har masse gøy å tilby dere!

VINN blomsterpotte med plante
I samarbeid med Northern deler vi ut flere Oasis potter - kom innom oss i helgen og du kan vinne en ferdigplantet Oasis potte! Vi trekker heldige vinnere på mandag :)

Besøk fra Gubi
Mellom kl 12 og 15 på lørdag får vi besøk av Eva fra Gubi. Hun har med seg to fantastisk fine nye stoler, og veileder deg gjerne om disse :) Stolene kan prøvesittes hos oss hele helgen.

10% tilbake til deg!
Det venter også kjøpsfordeler denne helgen. Handler du for over 1.500,- i butikken disse dagene, gir vi deg et gavekort med 10% av totalsummen tilbake!  Så har du tenkt å handle litt, kan det lønne seg nå :)

20% på Amp lamp
Lørdag og søndag har vi 20% på alle Amp pendler fra Normann Copenhagen så langt lageret rekker! Tilbudet gjelder kun i butikken på Grünerløkka.

30% på alt fra Design Letters
Lørdag og søndag har vi 30% på alt fra Design Letters så langt lageret rekker! Tilbudet gjelder kun i butikken på Grünerløkka. Kanskje finner du en julegave eller to? Vi anbefaler termosen!

30% på skåler fra Cathrineholm
Lørdag og søndag har vi 30% på alle skåler fra Cathrineholm! Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, og kun i butikken på Grünerløkka. 


Vi gleder oss til herlige Løkkadager!
Vi har åpent lørdag 10-17 og søndag 13-17
- Velkommen!

You Might Also Like

0 kommentarer